FFS tog en säker seger mot brandmännen

Föreningen för Funktionshindrade i Skåne, FFS, mötte Landskrona Räddningstjänsts brandmän i en fartfylld och spännande innebandymatch i Puls Arena. FFS tränar innebandy i Puls Arena och i onsdags hade man bjudit in brandmännen till en match. Mia och Stefan Jakobsson, eldsjälar i FFS, höll i arrangemanget och såg till att alla fick en riktigt njutbar stund i hallen.

 

Brandmännen anländer till Puls Arena för en tuff match.

 

Lagen bjöd på en intensiv och händelserik match med många, många mål. Mia Jakobsson bjöd på kakor och läsk i periodpauserna, vilket var mycket uppskattat av spelarna. Det var väldigt tydligt att många av spelarena i FFS verkligen brinner (!) för innebandy och att få möta brandmännen i en match var enormt uppskattat.

 

Brandmännens målis hade det riktigt tufft i buren när FFS-spelarna gång på gång gick till anfall.

 

Det var många lyckliga målskyttar i FFS i matchen mot brandmännen.

 

När domare Stefan Jakobsson blåste av matchen utbröt vilt jubel och härliga glädjescener i det segrande FFS-laget. Aldrig någonsin har jag sett en match med så mycket glädje och lycka på innebandyplanen.

 

Två nöjda och lyckliga lag efter matchen.

 

Mia och Stefan Jakobsson, eldsjälar i FFS, stod bakom arrangemanget och berättade att i februari har man bjudit in SST NET Falcons herrlag och lovade att de också skall få en tuff match.

 

Här hittar du FFS’s hemsida på nätet.  Och här finns fler matchbilder.