Ängelholm Outdoor med Melvins Pågar 2014-07-30

Nytt fotoalbum med bilder från Ängelholm Outdoor onsdagen 30 juli. Melvins Pågar deltar i både P15- och P14-klasserna och idag var det dags för slutspelet i P14-klassen. P g a regn under förmiddagen flyttades matcherna inomhus till Rönnehallen och Kungsgårdshallen, vilket var en liten besvikelse då jag inte fick tillfälle att fota någon match med Häljarps SK’s F11-tjejer.

 

Melvins Pågar består av spelare från FC Helsingborg, Lugi IBK och SST NET Falcons.

 

Tyvärr var inte organisationen för inomhusspelet helt vältrimmad. Jag saknade kiosk/dricka vid Rönnehallen. Glädjande nog så fanns kiosk och grillade hamburgare i Kungsgårdshallen. Men toalettpappret tog slut under eftermiddagen, vilket orsakade lätt panik hos många besökare.

Men överlag var det väldigt roligt att fota innebandy igen och då det är små planer så behövde jag inte släpa på det stora objektivet. Väldigt roligt med så många ungar som bara älskar att spela innebandy. Spelarna i Melvins Pågar visade upp ett fint lagsspel och individuellt fina prestationer med ypperlig teknik. Suveränt bra uppträdande på planen och inget gnäll på domslut. MP tog sig ända till semifinal där man mötte Real 08 Stockholm, som drog det längsta strået. MP var inte ett sämre lag, men bollen ville inte studsa lagets väg under den här matchen, tyvärr.

 

Tyvärr fick en av slutspelsmatchernas avbrytas efter dåligt uppträdande av spelare och ledare i ett av lagen. Väldigt trist att sådant skall behöva hända.

 

Det är lite synd att inte SST NET Falcons deltar med några lag förutom några spelare i Melvins Pågar och Annoying Oranges (F18-klassen). Det är ju ett utmärkt tillfälle för teknikträning då man spelar med 1 målis och endast tre utespelare. Ett lag som vinner bollen måste komma till ett avslut inom 20 sek.

 

Som sagt så fick jag inte tillfälle att fota någon match med HSK’s F11-tjejer. De spelade i Kungsgårdshallen samtidigt som Melvins Pågar spelade i Rönnehallen. Då jag kom till Kungsgårdshallen hade tjejerna spelat sin sista match, men vi fick till några lagfoton i alla fall. Härligt lag med skojfriska spelare och tränare.

 

Häljarps SK’s F11-lag under Ängelholm Outdoor 2014.

 

I nästa vecka är det dags för tre lag från Häljarps SK att äntra planerna i F13- och F16-klasserna. Hoppas att vädergudarna står oss bi och att det blir spel i marinan.