Ängelholm Outdoor måndag 3 aug 2015

Framåt halv tre måndag eftermiddag drog jag och yngsta barnbarnet till Ängelholm Marina. Vi hade tur och hittade en ledig p-plats ganska snabbt. Alltid samma härliga känsla att kliva in i Ängelholm Outdoor-grytan – massor av folk, 6 innebandyplaner, dånande musik och fullt av innebandytokiga spelare och supportrar.

 

 

Jag fotade Häljarpslagen Du e Häst (F16-tjejer), Häljarps Bästa (F14-tjejerna) och HSK’s båda F12-lag. Jag fotade också mixedlagen Skånes Stjärnor(F14-tjejer från Hofterup, Falcons och Häljarps SK) och Falconerna (P16 med spelare från Falcons och VV84).

Det var varmt, rent ut sagt hitt som fan, inne på arenan. Men inte lika hitt som 2013, som tur var.

 

Häljarpslaget, Du e Häst, spelade i “bortatröjor” under den matchen som jag fotade, men det var nog de finaste tröjorna i Marinan.

 

 
 

Två läktare fylldes av supportrar när Häljarps Bästa och Skånes Stjärnor möttes i F14-klassen. De flesta tjejerna i lagen känner varandra och har spelat med och mot varandra tidigare eller är lagkompisar i sina ordinarie innebandyföreningar.  Härlig stämning både på planen och på läktarna.

 

På bilden här nedan tackar Elin Nyborg i Häljarps Bästa och Merita Ibraimi i Skånes Stjärnor varandra efter matchen. Till vardags spelar de bägge två i Häljarps SK’s F14-lag. Mellan Elin och Merita ser du Freja Jovanov, 11 år gammal och som till vardags spelar med Falcons F13/F12-lag som målvakt. I Ängelholm lirade Freja som utespelare tillsammans med de äldre tjejerna i Skånes Stjärnor och satte minsann flera mål.

 

 

Jag fotade matcherna:
F16 – Du e Häst/HSK – Oroa er inte, vi suger. 2-4
F14- Häljarps Bästa – Tjejligan. 2-3
F14- Skånes Stjärnor – FCH, 3-0
F14- Tettes & Challes änglar – Skånes Stjärnor. 1-7
F14- Noll boll kontroll – Häljarps Bästa. 2-3
F12- Häljarps SK:2 – Häljarps SK:1. 3-2
F14 Häljarps Bästa – Skånes Stjärnor. 0-4
P16 Det bästa laget enligt mig – Falconerna. 4-3

 

Matchbilderna hittar du här.